We drive digital forward

Werken bij een toonaangevend digital agency omdat het
jouw persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling brengt?
Binnen onze organisatie staat kennisdeling centraal om jezelf en je team te laten bloeien. Samen los je complexe vraagstukken op en werk je aan innovatieve projecten die onze toekomst op een positieve manier kan beïnvloeden.

We werken vanuit: Rotterdam (HQ), Amsterdam en Remote.

The future is bright

We kijken met een positieve blik naar de toekomst. Ook naar jouw loopbaan. Wij willen dat je elke dag met plezier naar ons bureau komt én dat je je elke dag verder kunt ontwikkelen. We investeren daarbij niet alleen in een heel fijn kantoor en goede arbeidsvoorwaarden maar ook in de continue modernisering van de gebruikte technologieënGemiddeld besteden we 20% per jaar aan leren en innoveren. Deze kun je nagaan in onze tech radar

Bij ons vind je een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers. Van overheid en corporate tot sociaal en maatschappelijk. In multidisciplinaire teams werk je samen met deze klanten aan het versnellen van hun digitale transformatie. 

Code schrijven we altijd in teamverband, volgens een vier-ogenprincipe. Hierdoor zijn we scherp op elkaar en worden we steeds beter. En het niveau ligt al bovengemiddeld hoog. Niet voor niets worden onze developers regelmatig door de industrie gevraagd om mee te denken en zie je ons regelmatig meedraaien in externe hackathons.

Join the tribe
Wil jij lid van onze tribe worden? Een keertje komen kijken en zelf ervaren hoe we zijn? Dat kan! Neem hier contact op voor een afspraak. 

At the forefront of technological innovation.

Life at Connect Holland

Tech radar

De Tech Radar van Connect Holland is een tool om onze teams en opdrachtgevers te inspireren en ondersteunen bij technologie keuzes voor hun projecten. We bouwen deze op aan de hand van vier ringen: Adopt, Trial, Assess en Hold.

Naast deze vier ringen, onderscheiden we ook vier kwadranten waarbinnen we technologie groeperen: Languages & tooling, Cloud & infrastructuur, Frameworks & CMS en Data & AI.